Så ska det va'Det här skulle inte vara helt fel just nu. Är det så att någon läsare där ute vill adoptera mig och låta mig ärva något lika fint och underbart som detta? Nä, skämt åsido, men det vore verkligen nice.


Och det här köket... Väldigt enkelt, men ändå fint. Vet däremot inte om jag skulle trivas med svart. Vi har det i köket här hemma och det är hemskt (speciellt när man jagar irriterande flugor med en tidning). Dessutom får jag faktiskt känslan av ett badrum... 


Det här köket gillar jag mer, men golvet skulle gärna få vara lite ljusare. Tror jag. Fast å andra sidan har jag ingen aning. Snyggt är det i alla fall och jag älskar alla möjligheter till bra förvaring som finns (*dregel*). Det är sällan jag ser ett hyfsat cleant kök som samtidigt har bra förvaringsmöjligheter. Stort plus på det!

Hemgjort smör

För mig är det superviktigt att ta paus regelbundet i allt plugg. Ibland handlar det om 5 eller 10 minuter, men det händer att jag tar paus i upp till 30 minuter.

Eftersom jag inte mådde tillräckligt bra för att dra ut och fiska kände jag för att göra något annat kul/kreativt. Tidigare idag blev det faktiskt så att jag ställde mig och gjorde eget smör! Det tog ca 20 minuter totalt och det skulle antagligen ta mindre tid när man gjort det ett par gånger. Att pausa plugget blir så mycket roligare när man gör sånt här, jämfört med att slötitta på TV eller spela ett mobilspel. 

Jag lägger upp "receptet" en annan gång, men det är ju egentligen bara att vispa grädde och salt för att sedan hälla av all vätska :) Förresten... Det finns inget som är så överskattat och onödigt (dyrt) som att köpa blombuketter. Iallafall enligt mig. Skippa blommorna och släng upp eget smör och eget/köpt bröd som överraskning - det lär uppskattas mycket mer. Om man inte är galen, alltså. Hej så länge!


Jag vill ha!Jag vill ha en hund. Eller två, kanske till och med tre. Trots den senaste tidens skriverier så vill jag nog ha en frenchie. De är ju precis lika fulsöta som jag är, hahah!

Bo och Viggo är de namn jag kommer döpa mina hundar till. För mig spelar det ingen roll ifall någon annan gillar namnen och får inspiration till sina egna hundar - det tycker jag bara är kul! 

Jag vill gärna ha lite olika djur och därför behöver jag bo ganska stort, men med stort menar jag stor tomt. En hönsgård/hus är ett måste, men jag vill gärna ha även getter och grisar. Tanken är väl att underhålla mitt omåttliga intresse för djur (som jag tyvärr inte fått ge utlopp för under uppväxten förutom under somrarna i Marocko) och kanske även driva ett småskaligt jordbruk och djurhållning i eko-anda.

Klyschigt va? Må så vara, men då ska ni veta att jag fram tills för ca 5 år sedan trodde att mitt liv skulle vara komplett ifall jag fick bo mitt i stan och köra t.ex. BMW-suv. 

Fy, känns nästan lite läskigt att tänka på hur korkad jag var då. Nu vill jag ju satsa på ett lugnt liv nära naturen... Och speciellt nära bra fiskevatten! RSS 2.0