Äntligen!

Åhh, som jag har längtat efter att få kolla på alla härliga fiskesaker på Huntyard & Berras i Vårby. Har ju långt att åka numera och ganska kort om tid, men idag fick jag äntligen chans att komma dit. Kändes kul att träffa personalen igen eftersom jag fått så mycket tips, stöd och kunskap av dem :) Idag var såklart inget undantag!Oskar fick hjälp av en Oscar (tror att han stavar med c..) och kom hem med både nytt spö (Shimano Beast Master 7 ft) och ny rulle från Dragon. Vi passade på att gå på deras Rea och jag skulle mer än gärna gå hem med hela butiken!Själv så kom jag hem med pimpelsaker och maggots som Magnus hjälp mig plocka ihop. Jag är ju helt ny på området då det är min första fiskevinter och Magnus berättade att det äntligen kommer minusgrader snart! Iiiiiiis! Det var väldigt kul att få lite goda tips och råd innan jag ger mig ut i kylan :)

---

Efter det åkte jag till Hornstull för att skämma bort mig själv med massage och fotvård, hihi. När det var färdigt bjöd jag min syster på middag och hon fick dessutom en sen (hemgjord) julklapp!

Sömnlösa nätter

Jag känner min kropp ganska väl, så jag vet när det inte är värt att ligga kvar i sängen och försöka somna. Att ligga ner och stressa över att inte kunna somna är bara så värdelöst, så därför gick jag upp igen för ett tag sedan. Känns lite pissigt eftersom jag la mig redan innan 12 pga extrem trötthet, men sedan började jag tänka på allt jag vill hinna göra "när jag vaknar"... 

Just nu står jag faktiskt nere i köket och håller på med en ostpaj. Vet att jag är knäpp, men jag hade en köpt pajdeg från coop som egentligen gått ut för 2 dagar sedan, grädde som är lite äldre än så och grönkål som sjunger på sista versen. Att jag råkade köpa på mig en ost för mycket pga billigt extrapris plus några övergivna ägg innebär att jag nu slipper slänga mat pga dumhet samt att jag har lunch och middag färdig för ett par dagar framåt. 

Hoppas någon vågar prova receptet även om jag inte använt mig av mått.. Jag höftar för det mesta när jag lagar mat och följer sällan recept mer än för att få en uppfattning om tillsgningsstid och förhållandet mellan torra ingredienser och vätska. Känner mig nöjd med den här pajen... Önskar dock att jag hade lite kantareller i, men det vore skam att klaga!
Blöh

Det börjar bli dags att tänka på en ny bloggdesign, så vi får helt enkelt se om jag orkar fixa det inom de närmsta dagarna.

Idag mår jag rent ut sagt piss. La mig tidigt igår och vaknade redan vid 8, men magen strejkar på lite olika sätt. Så den här dagen lär spenderas helt i sängen och det känns ganska jobbigt då jag hade väldigt mycket andra planer för såväl idag som imorgon. RSS 2.0