SöndagarNär jag inte virkar så skriver jag på hemtentan. När jag inte skriver på hemtentan så antingen sover eller äter jag. När jag inte sover eller äter så virkar jag. And so on...

Hahah, det är himla skönt och livet lunkar på i perfekt och lagom takt. Att försova sig på en söndag och vakna 12 istället för 10 innebär ju egentligen bara 2 timmars egentid - och de där 2 timmarna har ju spenderats väl på god sömn!

Nu ska jag ta en liten paus innan jag fortsätter skriva på min hemtenta. Ligger i sängen och tänker virka vidare på första ärmen till min kofta. Har precis dammsugit hela huset (fråga mig inte varför.. Hade bara tänkt dammsuga trappen och mitt rum) och satt på diskmaskinen efter lunch. Om ett tag ska jag sortera lite tvätt och starta en tvättmaskin med lite kläder och lakan. 

Det bästa är att jag inte behöver laga middag idag eftersom jag redan förberett helgens mat i veckan, heheh. Så ikväll ska jag mysa framför Bingolotto och fortsätta virka på min kofta. Pensionärslivet... Åhhh så skönt///19-årig tjej.

ÄntligenIgår hann jag faktiskt ut en stund med en liten kompis. Vi fiskade en stund innan jag behövde åka, men vi båda konstaterade att vi nu längtar efter snö och is - och framförallt pimpelfiske!

Dessutom längtade vi tillbaka till sommarens grymma bryggmete efter abborre.......

Tar hand om mig självDen senaste tiden har jag blivit bättre på att ta hand om mig själv. Jag går till exempel hos en sjukgymnast, men den senaste månaden har resulterat i ett fotvårdsbesök och nu även ett massagebesök hos duktiga Nina som har sitt mysiga ställe vid Hornstull. 

Studenter (och pensionärer) har 15% rabatt på ordinarie priser och jag vill verkligen tipsa om det här. Jag har aldrig tidigare gått på något liknande eftersom jag inte trodde det var något bra - men ack så fel jag hade!

I framtiden kommer jag fortsätta ta hand om mig själv och fortsätta gå hos duktiga och snälla Nina. RSS 2.0