Sömnlösa nätter

Jag känner min kropp ganska väl, så jag vet när det inte är värt att ligga kvar i sängen och försöka somna. Att ligga ner och stressa över att inte kunna somna är bara så värdelöst, så därför gick jag upp igen för ett tag sedan. Känns lite pissigt eftersom jag la mig redan innan 12 pga extrem trötthet, men sedan började jag tänka på allt jag vill hinna göra "när jag vaknar"... 

Just nu står jag faktiskt nere i köket och håller på med en ostpaj. Vet att jag är knäpp, men jag hade en köpt pajdeg från coop som egentligen gått ut för 2 dagar sedan, grädde som är lite äldre än så och grönkål som sjunger på sista versen. Att jag råkade köpa på mig en ost för mycket pga billigt extrapris plus några övergivna ägg innebär att jag nu slipper slänga mat pga dumhet samt att jag har lunch och middag färdig för ett par dagar framåt. 

Hoppas någon vågar prova receptet även om jag inte använt mig av mått.. Jag höftar för det mesta när jag lagar mat och följer sällan recept mer än för att få en uppfattning om tillsgningsstid och förhållandet mellan torra ingredienser och vätska. Känner mig nöjd med den här pajen... Önskar dock att jag hade lite kantareller i, men det vore skam att klaga!

Kommentarer
Postat av: LEXI - Poledancing Psycho

Tell me about sömnlösa nätter. Speciellt när man har något viktigt att göra dagen efter… Här har du en till i alla fall, med MAJOR insomnia. Hoppas du sover bättre snart.

2015-12-29 @ 06:59:14
URL: http://lexodiac.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0